Izmēģini arī tu!
Sastāvdaļas:
- 6 vidēji kartupeļi
- 2 olas
- 2 ķiploku daiviņas
- 3 ēdamkarotes majonēze
- 100 grami siers
- 1 ēdamkarote dilles
- Sāls, pipar pēc garšas
Pagatavošana:
1. Sarīvē sieru uz mazās rīves. Pusi noliec malā.
2. Lai sagatavotu pārlējumu, ērtā traukā iesit olu, pievieno pusi no rīvētā siera un sasmalcinātās dilles.
3. Sarīvē ķiploku. Atsevišķā traukā sajauc otru pusi no siera, olu, sasmalcinātu ķiploku un majonēzi. Pievieno sāli, piparus un kārtīgi samaisa. Šīs sagataves ir labi sagatavot pirms tek sarīvēti kartupeļi, lai tie nepaliktu tumšā krāsā.
5. Cepamajā formā vispirms ielej pārlējumu. Pa virsu liek kartupeļu maisījumu.
6.Sagatavoto ēdienu liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā uz 45 minūtēm, līdz tiek iegūta zeltaini brūna garoziņa.
7. Tas arī viss, sacepums gatavs! Labu apetīti!